rwp-cyclo-05
 

 HOME | INSCHRIJVEN | UITSLAGEN | FOTO'S | VOORWAARDEN | GEDRAGSCODE | LINKS |

 

VOORWAARDEN

Deelname is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

Het dragen van een harde schaalhelm is verplicht. Indien hier niet aan wordt voldaan zal de organisatie de deelnemer verwijderen van het circuit. De deelnemer heeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld.

De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid indien het evenement door overmacht zal moeten worden afgelast. Restitutie van het inschrijfgeld zal niet plaatsvinden. Onder aftrek van de reeds gemaakte kosten zal het resterende bedrag worden toegevoegd aan de bijdrage voor de goede doelen.

Indien een deelnemer van de marathon niet binnen 4 uur na de start voor de 2e maal de finishlijn is gepasseerd zal deze niet meer mogen doorgaan voor de 3e en laatste ronde.

Een deelnemer moet zich opstellen in het door de organisatie aangewezen startvak. De rijders van de halve marathon dienen zich pas op te stellen nadat de deelnemers van de marathon zijn vertrokkem.

Het stuurbord moet gedurende de cyclo op een correcte wijze zijn gemonteerd. Hierbij moet er voor gezorg worden dat de chip op geen enkele wijze in contact komt met metaal. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke montage.

CALAMITEITEN

Iedere deelnemer die meedoet is verantwoordelijk voor zijn eigen lichamelijke conditie, technische vaardigheden en de staat van het materiaal. Toch is het voor niemand uit te sluiten dat er onverwachts iets gebeurd. Waarschuw bij eventuele calamiteiten mede deelnemers en vraag hen de eerstvolgende vrijwilliger langs het parcours te informeren. De vrijwilligers kunnen bij noodgevallen EHBO en/of andere hulpdiensten infomeren. Tevens ontvang je vooraf (bij ontvangst van het stuurbord) een noodnummer waarmee contact kan worden gezocht met de organisatie, ook daar kan gevraagd worden op hulp. Ten overvloede wijzen wij erop dat deelname aan dit evenement voor eigen risico en verantwoordelijkheid is.